PRESSEMEDDELELSE

 

Fængende melodier, barokke og morsomme tekster på dansk, befriende originalitet, organisk live-lyd med nerve…er nogle af de ord som Ulrik Nørgaard & Den dårlige kemi  får med på vejen i forbindelse med den nært forestående release af CD´en Hjernen slog fra. Her er en produktion som bevidst går på tværs af tidens strømninger og alligevel formår at kommunikere bredt i kraft af den insisterende fortælling og det ørevenlige refrain.

 

Alvorlige emner som hustruvold, lykkepiller, utroskab, død, økonomisk/personlig fallit, hykleri og selvbedrag behandles med slet skjult galgenhumoristisk tilgang. Intet tabu er for helligt og sproget er finurligt og kontant.

 

Ulriks univers er på én gang både brutalt, sjovt, underfundigt, kynisk, varmt og melankolsk. Alle følelser er i spil og bag facaden ligger der et stærkt socialt engagement og troen på en bedre verden, hvor vi tager hånd om og giver plads til hinanden – en verden, hvor ord som fællesskab, gensidig respekt og forståelse ikke blot er tomme floskler, men tværtimod noget som er virkeligt og nærværende for os alle i den daglige omgang med hinanden.

 

CD´en er indspillet live i studiet. Ulrik bakkes op af Den dårlige kemi, der betegner sig selv som værende et møgorganisk multirock-ensemble. Bandet består af kapelmester Palle Hjorth (Hammondorgel), Jakob Skytte (Bas), Mikkel Rørbæk (Lead-guitar), Mads Jørgensen (Trommer) og Michael L.J. Nielsen (El-guitar). Derudover medvirker en række andre musikere på de enkelte numre. Heriblandt Niels Mathiasen, der – som vanligt – kaster glans over musikken med sit kompetente saxofonspil.

                                                                                                                                                                                                                   - Stein                            

Tre stærke:

 

·        Holms nedtur (Pilsner & personlig fallit)

·        Lenny si´r undskyld (Humor & hustruvold)

·        Hjernen slog fra (Utroskab med konsekvens)

 

 Ultrakort om Ulrik Nørgaard:

 

 

Kvinder er UFO´er (CD, Nord Records, 1996)

Måske ku´ vi (CD, Avantgardeorkestret Pemis, 1998)

Jeg lærer aldrig mere at kende det hus (CD, Pemis, 2000)

Hjernen slog fra (CD, Alibeebob, 2005)

 

Kontakt (bestilling, presse mv.):  25656985 /Ulrik@email.com

 

Yderligere info, pressebilleder og musikeksempler findes på:

www.ulriknoergaard.dk