Jeg er født i 1968, opvokset i Svenstrup syd for Aalborg og p.t. bosiddende i Randers C. Jeg husker min tidlige barndom som en eksplosion af indtryk, der blev lagret og omdannet til forestillinger og fantasier, som udmøntede sig i leg, eksperimenter, fortællinger, sange og billeder. Jeg har altid oplevet rigtig mange ting - ofte i solo-situationer, hvor omstændighederne for mange andre måske kunne forekomme kedelige og intetsigende. Min hjerne arbejder hele tiden på højtryk - dog sjældent med det "den burde", set i et fornufts-perspektiv. At omsætte det indre til det ydre er en absolut nødvendighed for mig. Det er livsvigtig selv-terapi.
Mit første digt, "Slip-E-Slap", blev fremsagt ved gyngestativet på legepladsen i 1974. Siden er det gået slag i slag. 

Ud over de projekter, som er beskrevet på hjemmesiden, så er der mange andre ting undervejs. I disse år arbejder jeg meget med det visuelle udtryk. P.t. leger jeg lidt med formgivning og skulpturer. Om der kommer noget brugbart ud af det, må tiden vise. Min næste album-udgivelse, "Ulriks requiem", er kun på tegnebrædtet og får vente lidt endnu, som titlen også antyder.
Opfølgeren til digtsamlingen "Illuminator" har været i pipeline de senere år. Den kommer til at hedde "Kære Megatron", men udgives først en gang i det kommende år. 
Send en besked under "kontakt", hvis du har spændende, anderledes ideer i forhold til kunstnerisk udtryk. Jeg er altid på jagt efter nye interessante projekter.